+ + dot-shape

Allmänna villkor

Allmänna villkor

Annonsören är personligen ansvarig för sin annons. Vi kan inte garantera eller kontrollera att köparen eller säljaren fullföljer försäljningen. Vi tar därför inte ansvar för eventuella felaktigheter i den information som uppges i annonserna eller om köparen/säljaren ångrar sig innan köpet har gått igenom och är avslutat. Företagsverket förbehåller sig rätten att plocka bort irrelevant eller olämpligt innehåll i annonser som innefattar till exempel pornografiska, rasistiska eller annan typ av stötande innehåll. Reklam för det annonserade företagets tjänster eller produkter är inte tillåtet. Likaså innehåll som kan anses som olagligt plockas ner av Företagsverket och delges med polisen. Rättigheterna till annonstexterna överlåts till Företagsverket.

Annonsering

De länkar som du använder i din annons ska vara relevanta för det objekt som du annonserar för. Likaså ska annonsen kategoriseras korrekt i den kategori som är mest relevant och bäst överensstämmer med objektet. Företagsverket förbehåller sig rätten att ändra/ta bort annonser som inte följer dessa kriterier. För annonseringskunder förbehåller sig Företagsverket rätten att skapa pressannonser innehållandes objekt och har rätt kring beslutande för tidpunkt vid publicering. Företagsverkets regler uppdateras löpande. Varje annons gäller max ett objekt.

Ett erbjudande som anses orimligt och orealistiskt enligt Företagsverket kan plockas ner från sidan. Det är inte tillåtet att ta bort en annons för att sedan lägga upp den igen med syfte att komma högre upp i listningsplacering. Genom att annonsera på Företagsverket uppsäger du din rätt till ångerrätt i och med att tjänsten påbörjas direkt efter betalning.